blog-logo

O nouă grădiniță va fi construită la Făgăraș

O nouă grădiniță va fi construită la Făgăraș

Încep lucrările pentru construirea unei noi grădinițe cu program normal, pe strada Negoiu din Făgăraș.

Proiectul este realizat prin asocierea Municipiului Făgăraș cu Ambasada Statelor Unite ale Americii – Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării. Proiectul este finanțat de EUCOM, investiția având valoarea de 1.589.852,10 lei, anunță Primăria Făgăraș. Amplasamentul a fost predat deja, iar primarul Gheorghe Sucaciu a semnat ordinul de începere a lucrărilor.

Firma Regat Construct va trebui să le finalizeze în termen de 12 luni (exceptând perioada rece). Suprafaţa desfăşurată a grădiniţei va fi de 603,42 mp.

Aici vor învăța copii repartizaţi în 4 grupe, iar fiecare grupă va dispune de o sală de clasă. Clădirea va mai fi prevăzută cu: spațiu multifuncțional, vestiar, cabinet medical, izolator cu grup sanitar propriu, două grupuri sanitare pentru copii, un grup sanitar care va deservi și persoanele cu dizabilităţi, un depozit, un oficiu, o terasă acoperită și una neacoperită.După finalizarea lucrărilor, Primăria Făgăraș va dota unitatea de învățământ cu tot ce este necesar pentru desfășurarea activităților educative.

Sursa: fagarasultau.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.