blog-logo

VIDEO Controale cu efective mărite ale Poliției Rutiere Brașov! 25 de amenzi, azi-noapte!

VIDEO Controale cu efective mărite ale Poliției Rutiere Brașov! 25 de amenzi, azi-noapte!

La data de 03/04 iulie 2021, în intervalul orar 19.00 – 05.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier, Secțiile 1 – 5 Poliție, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român – Reprezentanța Brașov, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brașov, ce a avut ca obiectiv depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule, care circulă sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, verificarea respectării regimului legal de viteză, precum și starea tehnică a vehiculelor.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, 21 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 132/2017.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 9.400 lei.

Alte articole:   Băiatul de 11 ani care a plecat de la școală și nu a revenit acasă a fost găsit!

Totodată, în cadrul acțiunii au fost reținute 2 permise de conducere, reținute 3 certificate de înmatriculare și a fost constatată 1 infracțiune la regimul rutier, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fiind întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Reamintim faptul că, scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate