blog-logo

Avarie provocată de un constructor la o conductă de alimentare cu apă, în cartierul Noua

Avarie provocată de un constructor la o conductă de alimentare cu apă, în cartierul Noua

Locuitorii dintr-o zonă a cartierului Noua vor avea presiune scăzută la robinete, din cauza unei avarii provocate de un constructor.

Muncitorii unei firme care lucrează la construcția unor blocuri din cartierul Noua au avariat vineri, o conductă de apă, la intersecția străzii Ioan Meșotă cu strada Lacurilor.

Astfel, Compania Apa Brașov a anunțat vineri seară, că lucrările de reparație vor începe în această dimineață, iar blocurile aflate pe strada Lacurilor nr.248, 250 și 252 vor avea presiune scăzută la robinete.

Cu puțin timp în urmă, la intersecția străzii Ioan Meșotă cu strada Lacurilor, constructorul blocurilor din zonă a avariat conducta de alimentare cu apă. Blocurile aflate pe strada Lacurilor nr.248, 250 și 252 vor avea presiune scăzută la robinete. Din cauza cantității mari de apă deversată, lucrările de reparație a conductei avariate vor începe mâine dimineață (n.r. – sâmbătă)”, a transmis vineri seară, Compania Apa Brașov.

Alte articole:   Petrece Valentine's Day alături de persoana iubită la un super concert Delia

Foto: arhiva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.