blog-logo

Ultima ediție a maratonului de vaccinare, duminică, în Piața Sfatului

Ultima ediție a maratonului de vaccinare, duminică, în Piața Sfatului

Ultimul eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, organizat de Primăria Braşov şi Direcţia de Sănătate Publică Braşov va avea loc duminică, 4 iulie, în Piaţa Sfatului.

Conform Primăriei Braşov, ultimul eveniment, cel de al zecelea, din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă!”, se va desfăşura între orele 10.00-20.00 şi este dedicat „turiştilor şi tuturor celor care nu vor să se mai teamă pentru sănătatea lor şi a celor dragi”.

Pe parcursul evenimentului, Crucea Roșie va organiza un maraton de resuscitare, cursuri de prim-ajutor și va măsura tensiunea și glicemia celor care vor solicita acest lucru.

Alte articole:   Maraton de vaccinare la Spitalul Militar „Regina Maria” Brașov, de Ziua Armatei Române

De asemenea, Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice va derula activități de informare a publicului privind diferitele tipuri de hepatite, prevenție și tratament.

Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare! Liber la Viață!” a debutat la începutul lunii mai și cuprinde zece evenimente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.