blog-logo

Brașovul sub Cod galben de vreme instabilă, ploi torențiale și vijelii

Brașovul sub Cod galben de vreme instabilă, ploi torențiale și vijelii

Codul Galben de vreme rea emis de meteorologi vineri, 25 iunie, se menține și astăzi, 26 iunie și afectează toată România.

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică, valabil pentru toată țara, până în această seară la ora 23.00.

Potrivit ANM, în județul Brașov, dar și în restul județelor din țară, până la ora 23.00, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va extinde astfel încât în toate regiunile vor fi perioade cu vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și grindină.

În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși local 20…40 l/mp.

În următoarele zile mai sunt însă așteptate furtuni violente, a spus la Digi24 directorul executiv ANM, Florinela Georgescu.

Alte articole:   Lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Cristian vor fi finalizate până la începutul anului școlar

Ea a adăugat că, potrivit estimărilor meteo pe următoarele 4 săptămâni, vom avea în continuare temperaturi ridicate cu instabilitate atmosferică.

O estimare pentru următoarele 4 săptămâni arată că am putea să avem cam același regim de vreme, în sensul apariției unor episoade cu temperaturi foarte ridicate urmate de instabilitate atmosferică și poate chiar amândouă la un loc, cum se întâmplă în aceste zile”, a mai spus Georgescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.