blog-logo

Stația de asfalt din Bartolomeu se mută lângă FIN-ECO. Poluarea, plimbată dintr-un colț în altul al orașului

Stația de asfalt din Bartolomeu se mută lângă FIN-ECO. Poluarea, plimbată dintr-un colț în altul al orașului

Primăria Municipiului Săcele a anunțat că a fost declanșată etapei de informare și consultare cu privire la intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal si a Regulamentului Local de Urbanism aferent – Stație asfalt, birouri, strada Rampei, Municipiul Săcele, PUZ inițiat de SC FINCODRUM SA.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică si ale Regulamentului Local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului aprobat prin HCL nr. 102/25.08.2011, începând cu data de 18.06.2021, pe site-ul Municipiului Săcele precum și la avizierul Primăriei Municipiului Săcele este afișat anunțul de intenție și documentația depusă în vederea emiterii avizului de oportunitate.

Alte articole:   Imaginea lui Coliban pe Facebook ne costă peste 21.000 de lei din bani publici într-o lună. Să curgă șampania...

Până la data de 02.07.2021, cei interesați pot depune în scris recomandări, sugestii și opinii privind proiectul propus, la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat in P-ta Libertății nr.17 – Biroul Urbanism sau pe adresa de e-mail alina.vanasila@municipiulsacele.ro,

Reamintim faptul că instanţa a respins cererea de chemare în judecată formulate de SC FINCODRUM SA, în contradictoriu cu Primăria Braşov şi Agenţia pentru Protecţia Mediului, după ce acestea din urmă au refuzat avizele de prelungire a activităţii staţiei, în decemebrie 2020. (Amănunute AICI)

Un brașovean ne-a scris că „nu o sa mai miroasa in Bartolemeu, o sa miroasă în Uzina 2 și în cartierele Raza Soarelui (Săcele) și Izvor (Tarlungeni), în functie de cum bate vântul”.

Alte articole:   Biciclist accidentat de un camion pe DN1

Să nu uităm, apoi, că primarul Allen Coliban nu dorea să se construiască Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor exact în această zonă pentru că mirosul neplăcut va afecta locuitorii Brașovului. Întrebarea este, dacă SMID nu, stație de asflat da?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate