blog-logo

FOTO Trotuar surpat din cauza unui dezvoltator imobiliar, în Avangarden

FOTO Trotuar surpat din cauza unui dezvoltator imobiliar, în Avangarden

O porţiune de câţiva metri dintr-un trotuar, din zona Avengarden s-a surpat ieri. Alunecarea de teren a apărut din cauza săpăturilor făcute de un dezvoltator imobiliar.

Din cauza că acesta a săpat pe limita de proprietate, și din cauza ploilor din aceste zile, în zona s-a produs o surpare care s-a extins până la drum. O porţiune de câţiva metri din trotuar s-a prăbuşit, iar alunecarea de teren poate afecta și strada.

După surparea trotuarului, zona a fost inspectată de viceprimarul Sebastian Rusu, care a dispus măsurile de protecție, iar în cursul zilei de astăzi va trece la verificarea dezvoltatorului.

Am avut programata o vizita în cartierul Tractorul, zona Avangarden pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare și pentru a discuta cu cetățenii (cu care ma întâlnisem acum vreo 2 luni pentru aceasta speță). Lucrările merg foarte bine, cetățenii sunt mulțumiți însă am avut parte și de o surpriza neplăcută…. Am fost sunat de colegii de la Poliția Locală pentru un trotuar surpat, dislocat efectiv din cauza săpăturilor făcute de un dezvoltator imobiliar. Acesta a săpat pe limita de proprietate și ploile abundente au «ajutat» la aceasta problemă. Nu este normal dar bine ca nu a fost nimeni rănit. Am luat toate măsurile de balizare și protejare a locului, am întocmit procese verbale și de mâine vom verifica actele dezvoltatorului – am solicitat ajutorul serviciului Arhitect șef, disciplina în construcții din cadrul Politiei Locale și vom începe cercetările. Vă asigur că vom verifica foarte atent lucrările efectuate și vom rezolva problema creată”, a transmis viceprimarul Sebastian Rusu.

Alte articole:   Cinema Tour Kids ajunge în 20 de localități din județul Brașov

Foto: facebook.com/sebastianrusubrasov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov