blog-logo

Trafic restricționat pe DN13, între Brașov și Feldioara pentru lucrări la rețeaua de canalizare

Trafic restricționat pe DN13, între Brașov și Feldioara pentru lucrări la rețeaua de canalizare

Compania Apa Brașov anunță că în perioada 22.06 – 25.08.2021, se vor executa lucrări de montare a colectorului de canalizare, pe o bucată de aproximativ 700 de metri, pe sensul de mers Brașov -Feldioara, între km 6+694 și km 7+388, precum și între km 7+388 și 7+830 (de la EVW Trucks și până la DE 92, primul drum de exploatare spre localitatea Bod).

Lucrarea este una complexă și dificilă, deoarece se lucrează la o adâncime de aproximativ 5 metri și vor fi realizate sprijiniri, pe o structură metalică. De aceea, zona carosabilă va fi parțial afectată.

În acest sector, circulația auto va fi restricționată pe o bandă, pe tronsoane. Aceasta se va realiza prin semafoare, precum și cu ajutorul personelor desemnate de Antreprenor pentru dirijarea circulației.

“Recomandăm conducătorilor auto să evite zona pe cât posibil sau să identifice rute alternative. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere participanților la trafic!”, transmit reprezentanții companiei.

Această lucrare face parte din contractul de lucrări CL8F – “Extinderea sistemului de colectare și transport ape uzate și aducțiune apă potabilă în Brașov, Stupini, Feldioara ”, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Alte articole:   CSM: Noile restricţii nu se aplică instanţelor şi parchetelor

Valoarea întregului contract este de aproximativ 57,5 milioane de lei, fără TVA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.