blog-logo

700 de polițiști din Brașov vor fi la datorie de Rusalii

700 de polițiști din Brașov vor fi la datorie de Rusalii

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brașov va suplimenta efectivele și va acționa în teren, pentru ca sărbătoarea Rusaliilor Ortodoxe să fie petrecută în siguranţă.

În perioada 18 – 21 iunie 2021, cu ocazia minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor, aproximativ 700 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Potrivit IJP Brașov, este vorba despre echipe mixte formate din polițiști din structurile de ordine publică, de investigații criminale, de poliție rutieră și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Polițiștii brașoveni vor acţiona în cadrul dispozitivelor instituite la nivelul întregului județ, zilnic, cu peste 170 de forțe de ordine şi 100 de autospeciale.

Alte articole:   Opt case tradiționale din Prejmer, reabilitate cu bani din PNRR 

Pentru prevenirea faptelor antisociale și intervenția la evenimente, în această perioadă, vor fi organizate peste 310 patrule de siguranţă publică.

De asemenea, patrule ale poliţiştilor rutieri vor fi prezente pe drumurile naţionale și judeţene, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente rutiere.

„În scopul reducerii riscului rutier, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi la capacitate maximă şi cu eficienţă sporită, aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor și vor acționa pentru verificarea respectării prevederilor referitoare la limita legală de viteză prevăzută pe sectorul de drum pe care se circulă, prevenirea accidentelor rutiere, asigurarea unui climat propice deplasării cu autovehiculelor, prevenirea și combaterea consumului de alcool sau a altor substanțe la volan”, transmite IPJ Brașov.

Totodată, în trenurile de călători, precum şi în staţii și triaje de cale ferată, vor patrula poliţiştii de la transporturi.

Alte articole:   Surprize pentru copii, în 1 iunie, la Prejmer

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.