blog-logo

Începe etapa a treia a Programului Rabla pentru electrocasnice

Începe etapa a treia a Programului Rabla pentru electrocasnice

Ministerul Mediului anunță că astăzi, 18 iunie începe a treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice, în care se eliberează vouchere pentru mai multe categorii de produse.

Astfel, începând cu ora 10:00, persoanele care și-au făcut cont pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) pentru a participa la programul Rabla pentru electrocasnice, pot descărca voucherele destinate achiziționării de aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Valoarea voucherelor este de:

  • 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++
  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.
Alte articole:   Ziua Națională a Ambulanței: Sirenele vor suna la ora 10.00 în toată țara

Bugetul alocat acestei etape este de 15 milioane de lei, transmite Mediafax.ro.

Fondurile alocate pentru etapa a doua a programului Rabla pentru electrocasnice, destinată achiziției de televizoare, laptopuri și tablete s-au epuizat în 35 de minute, iar cel al primei etape, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice, în mai puțin de 24 de ore.

Primele două etape au avut bugete de 30 de milioane de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.