blog-logo

Alte amenzi date de polițiști deținătorilor de câini periculoși din Feldioara

Alte amenzi date de polițiști deținătorilor de câini periculoși din Feldioara

La data de 17 iunie 2021, în intervalul orar 10.00 – 15.00, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Brașov, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza de competență, ce a avut ca scop verificarea respectării normelor legale privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 7 persoane, au verificat 8 deținători de câini periculoși, iar pentru abaterile constatate au aplicat 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, republicată, cu modificările și completările ulterioare și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în valoare de 500 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.