blog-logo

Primăria Braşov pierde recursul intentat firmei care se ocupa de parcările publice din municipiu!

Primăria Braşov pierde recursul intentat firmei care se ocupa de parcările publice din municipiu!

Curtea de Apel Braşov a decis, astăzi, să respingă recursul formulat de Primăria Braşov împotriva firmei P&P, care avea concesionate cele peste 10.000 de parcări publice din municipiu. Vă reamintim că, în urmă cu aproape două luni, Consiliul Local a reziliat contractul cu firma respectivă, litigiul s-a mutat în sala de judecată, iar locurile publice de parcare nu se mai plătesc până când instanța va lua o decizie definitivă.

Decizia Curţii de Apel Braşov, mai jos:

Tip solutie: Menţine hotărârea atacata
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes în promovarea cererii de suspendare a executării actului administrativ, excepţie invocată de recurentul – pârât. Respinge recursul formulat de recurentul – pârât Consiliul Local al Municipiului Braşov împotriva sentinţei civile nr. 364/23.04.2021 pronunţată de Tribunalul Covasna – Secţia civilă, pe care o menţine. Definitivă. Pronunţată azi, 17.06.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  435/2021  17.06.2021

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.