blog-logo

VIDEO Zăpadă de 7-8 metri pe Transfăgărășan. DRDP Brașov face eforturi pentru a elibera șoseaua

VIDEO Zăpadă de 7-8 metri pe Transfăgărășan. DRDP Brașov face eforturi pentru a elibera șoseaua

Drumarii brașoveni continuă intervenţia pentru deszăpezirea Transfăgărăşanului, deşi în unele zone grosimea stratului de zăpadă depăşeşte chiar şapte-opt metri.

Transfăgărășanul ar trebui să se deschidă traficului la 1 iulie, însă cea mai spectaculoasă șosea din acest colț de lume este încă sub nămeți.

Frezele şi buldoexcavatoarele fac față cu greu zăpezii care depășește 7-8 metri pe alocuri, iar drumarii fac eforturi zilnice pentru a elibera carosabilul.

DRDP Brașov continuă eforturile pentru deszăpezirea Transfăgărășanului. Drumarii se străduiesc să curețe șoseaua până pe 1 iulie, când, oficial, se poate circula

„Cu toate că iarna pare că s-a instalat definitiv în zona alpină, continuăm eforturile pentru deszăpezirea Transfăgărăşanului. Indiferent de condiţiile meteo intervenim cu excavatoare, încărcătoare şi freze pentru îndepărtarea stratului de zăpadă care pe alocuri depăşeşte şi 7-8 metri”, au transmis, marţi, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov, Robert Elekes, a declarat pentru news.ro, că drumarii intervin cu excavatoare, freze de zăpadă, încărcătoare frontale pentru deszăpezirea părţii superioare a drumului, el menţionând că, în funcţie de condiţiile meteo, Transfăgărăşanul ar putea fi deschis la 1 iulie.

Alte articole:   Reguli pentru cei care folosesc trotinetele, bicicletele sau motocicletele

Foto: mediafax.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.