blog-logo

Noua conducere RIAL, reclamată de angajaţi la Inspectoratul Teritoriul de Muncă

Noua conducere RIAL, reclamată de angajaţi la Inspectoratul Teritoriul de Muncă

Angajaţii de la Serviciul Tehnic de la RIAL, adică cei care muncesc efectiv, au reclamat conducerea societăţii la Inspectoratul Teritorial de Muncă petnru că nu respectă contractul colectiv de muncă (CCM).

Oamenii nu sunt de acord cu Sorin Jula, managerul ONG-ist numit de primarul Allen Coliban în funcţie, care a decis diminuarea programului de muncă la 50%, dar şi neplata unor drepturi prevăzute în CCM (tichete de masă, prima de Paşti, primă de vacanţă). Oamenii mai spun că vor să lucreze program normal de lucru şi să primească lucrări pe măsura calificării lor.

De menţionat faptul că Jula a dat cu de la sine putere prime, de 1 Iunie, angajaţilor care au copii până în 18 ani în îngrijire.

Alte articole:   FOTO. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac prinde contur. Patru igluuri, construite

Trebuie spus că reprezentanţii USR, care l-au impus pe Jula la conducerea societăţii, pentru că societatea are probleme financiare, au decis şi înfiinţarea unui post de director adjunct, după ce în mandatul trecut vechiul Consiliu Local desfiinţase 4 posturi… Tot ca o întrebare retorică: oare de ce nu este solidar şi managerul cu angajaţii şi nu îşi reduce programul de lucru şi el la jumătate?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate