blog-logo

Concert Regal dedicat Regelui Mihai, la Sala Patria

Concert Regal dedicat Regelui Mihai, la Sala Patria

Filarmonica Brașov vă invită la un concert simfonic extraordinar dedicat aniversării a 100 de ani de la nașterea Majestății Sale Regele Mihai I.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Festivalul Internațional „George Enescu” și, alături de orchestra Filarmonicii Brașov va urca pe scenă și Corul Regal, care se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României.

Concertul Regal va avea loc joi, 17 iunie, de la ora 19.00, la Sala Patria.

Concertul va fi dirijat de maestrul Răzvan Apetrei, iar corul va fi condus de maestrul Antonel Temistocli.

Soliștii pe care îi veți putea asculta sunt:

 • Cristiana Mihart (pian)
 • Daniela Bucșan (soprană)
 • Alina Silvia Dragnea (mezzosoprană)
 • Iustinian Zetea (bas).
Alte articole:   Ministrul Finanțelor a anunţat cu cât vor creşte pensiile şi alocaţiile pentru copii de la 1 ianuarie 2022

În program sunt compoziții cu tematică regală, care vor fi în primă audiție românească, sau chiar în primă audiție absolută.

Biletele se pot achiziționa la casieria Filarmonicii Brașov sau online la https://www.bilet.ro/eveniment/concert-regal-8684-26821.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Neculai Ghindeal 20 iunie 2021, 8:19 AM

  „Concert Regal dedicat Regelui Mihai”
  .
  Bine, bine, dar pentru care fapte? Doar pentru că a avut norocul să fie primul născut într-o familie regală? Că altceva n-a prea făcut la viața lui.
  Da’ pe doctorul Leon Dănăilă l-ați sărbătorit? Că a făcut multe pentru țara asta! Da’ pe doctorul Raed Arafat, cel care mergea cu cerșitul din casă în casă ca să aibă și românii ambulanța „ca afară”? Da’ pe doctorul Irinel Popescu și-o grămadă de alți doctori și oameni care fac bine de nu-și ia tot românul desagii în spate și să se ducă unde o vedea cu ochii?
  .
  „Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României.”
  .
  Ei, am mai pomenit una! Ăștia chiar au înnebunit și cred că TOȚI suntem niște slugi și niște milogi? Ce-i cu panarama asta de Radu de trebuie să i se adreseze lumea cu „Altețea Sa Regală” unei nulități? Doar c-o mai jumulește pe fiică-sa lui Miță cel Gângav? Chiar așa a ajuns nația asta?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.