blog-logo

George Scripcaru și-a dat demisia din Consiliul Local. Care este motivul?

George Scripcaru și-a dat demisia din Consiliul Local. Care este motivul?

Fostul primar al Braşovului, George Scripcaru, și-a dat demisia din Consiliul Local în urmă cu puțin timp. Acesta ne-a declarat că va rămâne un simplu membru în PNL, în continuare.

Iată ce ne-a declarat fostul primar: „Stabilisem anul trecut, de comun acord şi cu preşedintele interimar de la municipiu (al PNL Braşov – n.r.), Sebastian Rusu, şi la solicitarea colegilor noi validaţi în Consiliul Local, să rămân o perioadă de câteva luni, până când capătă experiență. Consider că acum s-au împlinit cele câteva luni și s-au încheiat ca fost consilier municipal. Rămân un simplu membru în acest partid și sper să reușească cei care sunt acum la nivelul deciziei atât politice, la nivelul partidului, cât și administratie, să împlinească proiectele municipiului care sunt într-o anumită fază de dezvoltare, pentru că are de câștigat întreg județul. Să sperăm…”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Georgica, spune dreapt, te-a mazilit Rusu?
  M-ai lasat cu apa sub bloc!
  Mansardă nu mi-am facut!

  Reply
 2. In acest caz Brasovul scapa de cea mai grea povara.
  Scapa de mafia PDL-ista conservata de acest mizerabil.
  Cat despre retragerea ,,dupa o perioada necesara colegilor mai noi” !!!! …hai sa fim seriosi!!!!
  Mafiotul a constatat ca nu mai poate influenta pentru capusare nicio decizie din Primarie si nici din PNL si atunci umilit fiind isi vede de ale lui afaceri si procese penale.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.