blog-logo

Fundația Comunitară caută proiecte pentru cea de-a opta ediție a Brașov Heroes

Fundația Comunitară caută proiecte pentru cea de-a opta ediție a Brașov Heroes

Fundația Comunitară Brașov căută cauze pe care să le susțină în cea de-a opta ediție a Brașov Heroes. Ong-urile și grupurile de inițiativă din județul Brașov sunt invitate să aplice pentru a deveni una dintre cele 10 cauze ale comunității.

Ca în fiecare an, Fundația Comunitară Brașov organizează Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității, un program de atragere de fonduri pentru 10-12 cauze din comunitatea locală, constând într-o campanie de fundraising desfășurată timp de 3 luni și culminând cu un eveniment sportiv-filantropic realizat în cadrul unei curse cu obstacole în zona Lacului Noua.

Anul acesta, Fundația Comunitară Brașov organizează a opta ediţie în parteneriat cu Decathlon România și Cartier Coresi.

Evenimentul va avea loc pe 12 septembrie 2021, în zona Lacului Noua, iar organizatorii le propun brașovenilor o ediție de #reconectare post pandemie, la care sunt așteptați peste 1.500 de participanți: alergători, donatori și susținători.

Alte articole:   Literele de pe Tâmpa, iluminate în roz de Ziua luptei împotriva cancerului de sân

Organizatorii caută să finanțeze 10-12 proiecte care au nevoie de un buget între 12.000 și 16.000 de lei și care vizează ariile social, educație și comunități active, artă și cultură, și care astfel reconectează membrii acestora într-o perioadă atipică post pandemie în care oamenii își refac forțele după un an extrem de greu și de provocator.

Sunt căutate proiecte care mișcă oamenii și-i fac să lucreze împreună într-un scop mai generos decât nevoile personale. Care vorbesc despre toleranţă, compasiune sau acceptarea diferențelor celor de lângă noi.

“Așteptăm proiecte care au nevoie de un buget între 12.000 și 16.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care comunitatea va strânge fonduri la Brașov Heroes. Sunt de dorit proiecte scalabile, proiecte care să se adreseze unui număr cât mai mare de beneficiari sau care să aibă un impact profund în viața beneficiarilor. Fundația Comunitară Brașov înțelege cu adevărat cât de importantă este continuitatea proiectelor pentru beneficiarii organizațiilor atât din domeniul social, cât și al educației și al protecției mediului și animalelor, de aceea dorește să mobilizeze donatorii individuali și corporate să susțină astfel de proiecte.”, transmit organizatorii.

În cadrul apelului de proiecte, pot aplica organizații și grupuri de inițiativă de pe teritoriul administrativ al județului Brașov, iar proiectele propuse urmează să fie implementate în municipiul Brașov sau în județul Brașov (în zone rurale sau urbane) cu excepția zonei deservite de către Fundația Țara Făgărașului.

Alte articole:   Ciucă, mesaj de Ziua Internaţională a Vârstnicilor: Vrem să găsim acele soluţii prin care să readucem echilibrul necesar în sistemul de pensii

Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 28 iunie 2021, ora 18:00, iar proiectele alese vor fi anunţate public până pe 8 iulie 2021.

Ghidul și formularul de aplicație la programul platformă de fundraising Brașov Heroes #8 2021 pot fi consultate AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.