blog-logo

Weekend plin de evenimente, la Brașov

Weekend plin de evenimente, la Brașov

Fie că vorbim despre concerte, expoziții, festivaluri, activități culturale sau sportive, Brașovul revine la viață, după pandemie. În acest sfârșit de săptămână, județul nostru va organiza cele mai multe evenimente cu public din ultimul an. La multe dintre aceste, care vor avea loc în interior, organizatorii au condiționat participarea de prezentarea adeverinței de vaccinare anti-COVID-19.

De astăzi și până miercuri, la cinematograful Amza Pellea din Râșnov se organizează un festival internațional de lung metraj, care are loc, simultan, în 25 de țări. Din această după-amiază, de la ora 16.00, DJ Shiver va mixa, într-un maraton de 8 ore, în Kruhnen Musik Halle. Accesul în interior va fi permis doar persoanelor vaccinate anti-COVID-19. Un alt concert va avea loc mâine seară, de la ora 19.00, în centrul comercial din cartierul Răcădău. Acolo vor cânta Robin and the Backstabbers. La același centru comercial sunteți așteptați, mâine dimineață, de la ora 11.00, la Ziua Prietenilor din Răcădău. Tot mâine, dar de la ora 10.00 dimineața, sunteți așteptați în parcare mare din Poiana Brașov, la o drumeție care va dura aproximativ 2 ore. Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Dramatic se vor pune în scenă, în ordine, piesele 20 de minute cu îngerul, Un bilet spre fericire și O noapte furtunoasă. Să nu uitați că din această seară sunteți așteptați în barurile și pe terasele din Centrul Istoric pentru a urmări meciurile de la Campionatul European. Totodată, de sâmbătă seara, până duminică dimineața, mai multe instituții de cultură din județ organizează Noaptea Muzeelor.

Alte articole:   La Brașov țeapă și cartoane pe Facebook, la Cluj UNTOLD și 60 de milioane de euro la bugetul local

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.