blog-logo

CNAIR: Posibile întreruperi la emiterea electronică a rovinietei și peajului

CNAIR: Posibile întreruperi la emiterea electronică a rovinietei și peajului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în noaptea de vineri spre sâmbătă sunt posibile întreruperi ale emiterii rovinietei și peajului.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că vineri, 11.06.2021, în intervalul orar 00:00 – 02:00, vor fi posibile întreruperi la emiterea rovinietei și a peajului.

Ca urmare a unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, emiterea rovinietelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro și aplicația etarife) și a peajelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro, aplicația etarife și prin punctele de distribuție aparținând Rompetrol Downstream) nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR.

Alte articole:   Expoziția „1940. Sub semnul ultimatumului, dictatului şi cedării”, la Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu”

Informații cu privire la acestea se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR S.A. – cnadnr.ro, secțiunea Produse/Servicii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.