blog-logo

Accident de muncă, la Ghimbav. Un bărbat a fost rănit

Accident de muncă, la Ghimbav. Un bărbat a fost rănit

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă.

În fapt, la data de 08 iunie 2021, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza orașului Ghimbav din județul Brașov

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 48 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul spatelui. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, starea de sănătate neimpunând transportarea la spital.

Cu privire la producerea incidentului au fost informați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.