blog-logo

Lucrări de urgență pe DN73

Lucrări de urgență pe DN73

Drumarii brașoveni lucrează în aceste zile la remedierea zonelor afectate de degradări grave Pe DN73, între Moieciu și Fundata, astfel încât să se circule în condiții de siguranță și confortabile de trafic. După terminarea lucrărilor de reparație se vor reface și marcajele rutiere.

În ceea ce privește continuarea lucrărilor de modernizare a DN73, prutătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert elekes, a precizat că a fost demarată deja procedura de reziliere a contractul cu privire la reabilitarea DN73, dar acest proces este încă în curs, având în vedere că firma care executa lucrarea a acționat CNAIR SA în instanță cu privire la condițiile în care se vor încheia relațiile contractuale.

Alte articole:   Victorie la scor, în Liga Elitelor, pentru FC Braşov în derby-ul cu Juniorul

Cu toate acestea, DRDP Brașov a demarat deja procesul de achiziție publică pentru revizuirea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție cu privire la restul lucrărilor de executat. Noul constructor va putea fi desemnat doar după ce se va finaliza acest proces de revizuire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate