blog-logo

Un avocat a fost reținut pentru că a făcut sex cu o minoră

Un avocat a fost reținut pentru că a făcut sex cu o minoră

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov a dispus la data de 2.06.2021 efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect, avocat, pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”. Oamenii legii spun că, în perioada decembrie 2020 – martie 2021, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 16 ani, abuzând de situaţia vădit vulnerabilă a acesteia.

„La data de 3.06.2021, s-a dispus reţinerea suspectului pentru o durată de 24 ore. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a pecizat purtătorul de cuvânt al Parchetului, procurorul Ramona Muscalu. 

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au prins un tânăr drogat și băut în trafic

Precizăm că luarea unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului processual de administrate a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Este vorba despre RADU CRIȘAN, cunoscut în mediile de swingeri, unde mergea cu nevasta. Nu e nicio surpriză, e plin de lepre din astea în barou. Păcat că dejecția asta e și cadru didactic!!

    Reply
  2. Ba ce le stii tu pe toate.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate