blog-logo

O persoană a fost înjunghiată la Peștera de Lapte

O persoană a fost înjunghiată la Peștera de Lapte

In cursul noptii de ieri, 30 mai 2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina intr-un caz de agresiune, petrecut la Peștera de Lapte. Aici, o persoana a fost injunghiata in zona gatului.

O echipa formata din salvamontisti, jandarmi montani, politisti si angajati SMURD, s-au deplasat la locul evenimentului, unde au gasit victima, cu varsta de 23 de ani, cu o hemoragie masiva.

Dupa ce i s-a acordat primul ajutor, aceasta a fost coborata, urmand ca o ambulanta sa o transporte, mai departe, catre unitatea spitaliceasca.

UPDATE

„Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legala la finalizarea anchetei”, a precizat agent principal de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Polițiștii brașoveni au dat amenzi de peste 16.000 lei, în doar două ore

Neoficial, m aflt că nu ar fi existat o intenție, iar rana este superficială, la obraz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate