blog-logo

Orban, mesaj pentru USR-iștii brașoveni: A considera PNL adversar şi nu PSD, este o greşeală

Orban, mesaj pentru USR-iștii brașoveni: A considera PNL adversar şi nu PSD, este o greşeală

Președintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut că există localităţi în care „partenerii” din Coaliţie ai PNL „nu au o atitudine foarte prietenoasă” față de aleșii liberali, la întrebarea reporterului newsbv.ro cum comentează faptul că aliații din USR strâng semnături pentru organizarea unui referendum în vederea demiteruu primarului din comuna Dumbravița.

Orban spune că i se pare de bun simţ ca reprezentanţii tuturor partidelor din arcul guvernamental să nu se critice reciproc. și că nu este normal ca partenerii de Coaliţie să iniţieze un demers împotriva unui reprezentant al PNL din administraţia locală.

„Este o coaliţie extrem de interesantă, care necesită foarte mult dialog şi o căutare a unor puncte comune. Nu mi se pare normal ca un partener de Coaliţie să iniţieze un demers împotriva unui partid partener. Eu m-am abţinut să spun lucruri critice despre reprezentanţii din administraţia locală a celorlalte partide din Coaliţie şi cred că aşa este de bun simţ şi din partea partenerilor noştri”, a spus preşedintele PNL.

Alte articole:   Accident pe strada Hărmanului, duminică noapte

„Avem câteva localităţi în judeţe cu o atitudine nu foarte prietenoasă din partea partenerilor noştri de guvernare, dar eu încerc, la nivelul Coaliţiei, să îmbunătăţim relaţiile, să încercăm să devenim parteneri în adevăratul sens al cuvântului, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local”, a punctat liderul liberal.

Reporterul Newsbv.ro i-a precizat liderului liberal că, la Brașov, USR și PSD merg la braț în multe localități, cum ar fi Victoria, Codlea sau Râșnov.

În replică, Orban a afirmat că reprezentanţii formaţiunilor din Coaliţie care fac alianţe la nivel local cu PSD vor pierde la viitoarele alegeri locale.

„Unii dintre colegii noştri încearcă să-şi pregătească terenul pentru alegerile locale, însă calea pe care au ales-o, aceea de a considera PNL adversar şi nu PSD, este una greşită, pentru că nu va face decât să avantajeze social-democraţii„, a menţionat Ludovic Orban.

Alte articole:   Amical inedit pentru Kids Tâmpa Brașov

În altă ordine de idei, Ludovic Orban a menţionat că toate proiectele importante pentru Braşov în ce priveşte infrastructura rutieră, pe care le-a iniţiat sau sprijinit în calitate de premier, „se mişcă înainte şi vor deveni realitate”, referindu-se la proiectele autostrăzilor Ploieşti-Braşov, Braşov-Sibiu, Braşov-Bacău precum şi drumul care va fi modernizat pentru a deveni alternativă la DN 1, pe Valea Doftanei.

Totodată, fostul prim-ministru a menţionat proiectul Sălii Sporturilor, preluat de CNI şi legătura feroviară între municipiul Braşov şi aeroport, situat în Ghimbav, investiţie inclusă pe lista proiectelor propuse a fi finanţate prin PNRR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.