blog-logo

FC Brașov reînvie pe mâna USR și PNL, trecând pe la Scotch Club

FC Brașov reînvie pe mâna USR și PNL, trecând pe la Scotch Club

Astăzi s-a votat, în plenul Consiliului Local Brașov, probabil cel mai bizar lucru din administrația publică locală de după 1989. La propunerea celor din USR și PNL, cu excepția celor de la PSD, toți au votat „pentru” ca orașul Brașov, Direcția de Administrare a Infrastructurii Sportive (DAIS) și Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) să se asocieze cu Asociația Sportivă Scotch Club…

Asociația are sediul într-un apartament din Brașov, potrivit lui Coliban, și e „curată”. Nu a funcționat și ar avea ca activități curling-ul, go-ul, baschetul și schiul. Fotbal nu, dar nu e bai, că se schimbă statutul după, iar echipa de fotbal seniori se va numi la final FC Brașov.

Alte articole:   VIDEO A venit iarna! Pe Transfăgărăşan s-a așternut primul strat de zăpadă

Printre cei care au înființat acest Scotch Club , deși nu s-a spus, se pare că este… Coliban. Cât de sportiv este clubul ne spune denumirea acestui for botezat cu numele unui bar de noapte celebru în Brașov pentru bătăile dintre interlopi și trafcul de droguri.

Acest punct de pe ordinea de zi fost introdus pe ordinea de zi pe ultima sută de metri, fără a fi discutat în comisii. Ce treabă are termoficarea cu un club sportiv…. Mai lipsește Administrația Cimitirelor, că tot se fac eforturi de a îngropa sportul de performanță.

De remarcat faptul că, în ședința precedentă, Coliban și USR s-a opus asocierii orașului cu Asociația Steagul Roșu, care are echipă în Liga 4, la propunerea PNL. Și această Asociație este „curată” din punct de vedere financiar și era cedată gratuit muncipalității.

Alte articole:   DNA Brașov face angajări. Ce criterii trebuie îndeplinite de candidați

Va rămâne de văzut dacă suporterii – finanțatori sunt de acord cu această construcție la care trebuie să adere. Mai mult, viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat că a avut discuții și cu președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, care ar fi spus că este de acord ca și administrația județeană să se implice în acest proiect, după ce Asociația își va schimba numele în FC Brașov.

Reprezentanții Consiliului Local în Asociația Scotch Club sunt Ion Corbu (USR) și Sebastian Bădulescu (PNL). Va mai exista un reprezentant al primarului. Cu alte cuvinte, USR are putere de decizie și control în această asociație, chiar dacă vor mai fi în structura DAIS și SPLT.

Alte articole:   VIDEO Un tânăr brașovean a murit din cauza drogurilor. Doi traficanți, reținuți

Până un alta, urăm succes fotbaliștilor de la Corona Brașov, care se luptă pentru promovarea în Liga 2. Va fi foarte interesantă structura și componența vitoarei echipe FC Brașov, care se va clădi pe succesul actualilor jucători și antrenori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.