blog-logo

Un nou maraton de vaccinare la Spitalul Militar „Regina Maria”

Un nou maraton de vaccinare la Spitalul Militar „Regina Maria”

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a anunţat marţi seară, o nouă serie de maratoane de vaccinare în spitalele militare, în special pentru persoanele care ar trebui să primească rapelul, relatează News.ro.

Astfel, în perioada 25 mai – 1 iunie, centrele de vaccinare organizate în spitalele militare din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara vor funcționa din nou în regim de 24/24 h, pentru a asigura, în principal, administrarea dozelor de rapel persoanelor vaccinate în maratonul desfășurat în urmă cu trei săptămâni.

Centrele vor asigura şi vaccinarea fără programare a persoanelor care se prezintă pentru prima doză de imunizare, având la dispoziţie vaccinuri produse de Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson.

Alte articole:   Peste 400 de elevi din județul Brașov au participat la prima proba a examenului de Bacalaureat, din sesiunea a doua

La Maratonul de vaccinare organizat în perioada 4-11 mai 2021 la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov s-au vaccinat 8.407 persoane, situându-se asftel pe locul al II-lea în țară, în clasamentul spitalelor militare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.