blog-logo

Evenimente rutiere produse în municipiul Brașov de către doi șoferi băuți

Evenimente rutiere produse în municipiul Brașov de către doi șoferi băuți

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșiriiâ infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


În fapt, la data de 24 mai 2021, în jurul orei 23.00, un bărbat, în vârstă de 40 ani, care conducea un autovehicul pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov, a acroșat un alt autovehicul, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.


Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,80 mg/l alcool pur, În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte articole:   DSP Brașov: incidența la nivel de județ - 9.34 la mie, Sânpetru - 14,65, Cristian - 12.75


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 25 mai 2021, în jurul orei 01.00, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe strada Henri Coandă din municipiul Brașov, a acroșat o bordură, în urma evenimentului rutier, rezultând doar pagube materiale.

Alte articole:   Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a


La testarea conducătorului auto, din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,95 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.