blog-logo

Elevii ar putea să participe la festivitățile de absolvire și la banchet, în număr limitat

Elevii ar putea să participe la festivitățile de absolvire și la banchet, în număr limitat

De la 1 iunie, intră în vigoare noile măsuri de relaxare promise de Guvern. Astfel, elevii ar putea să participe la festivitățile de absolvire sau la banchet, potrivit alephnews.ro.

„Referitor la micile banchete sau serbări pe care ar putea să le aibă absolvenții de clasa a VIII-a sau a XII-a. Deja știm din declarațile pe care le-au făcut premierul și președintele că este foarte posibil să fie permise mici serbări de acest tip, cu un număr limitat de participanți”, a transmis prefectul Capitalei Alin Stoica.

Pe de altă parte, elevii din clasele terminale abia așteaptă serbările de final de an. Robert Avram, vicepreședinte Consiliul Național al Elevilor, spune că face tot posibilul să limiteze răspândirea coronavirusului și să le facă pe plac
elevilor.

„Festivitățile de sfârșit de an școlar sunt deosebit de importante atât pentru elevii din clasele a 8-a, cât și pentru cei din clasele a 12-a. Și ca atare, atunci când ne organizăm, trebuie să ținem cont de toate restricțile impuse de autorități. Și să încercăm pe cât posibil să ne desfășurăm în exterior cu un număr limitat de participanți”, a explicat Robert Avram.

Sursa: alephnews.ro

FOTO: venue-events.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.