blog-logo

Peste 50 de șoferi au fost sancționați, joi, la Brașov

Peste 50 de șoferi au fost sancționați, joi, la Brașov

La data de 20 mai 2021, în intervalele orare 06.00 – 09.00 și 15.30 – 17.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au organizat și desfășurat o acțiune ce a avut ca scop verificarea respectării normelor legale în domeniul transportului rutier public de persoane și marfă.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 48 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 –republicată privind circulația pe drumurile publice, 1 pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 37/2007, 1 pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 69/2012 și 2 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 132/2017.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 17.500 lei.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul rutier și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Totodată, polițiștii au reținut 2 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și au reținut 6 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate