blog-logo

Bătaie de joc pe bani publici în buricul Brașovului

Faptul că primul vlogger al Brașovului, Allen Coliban, este habarnist într-ale administrației publice, nu mai e un secret pentru nimeni. Gurile rele spun că și pe la USR încep unii să se cam sature de prostiile pe bandă rulantă ale specialistului în frecat gheața.

Ultima tâmpenie a administrației Coliban este turnarea de covoare asfaltice pe strada Mureșenilor. Asta la un interval de nici o lună, când pe aceeași stradă se trasaseră macajele rutiere… Dar, nu e bai, terminăm cu asfaltarea și mai vopsim încă o dată strada cu noi marcaje rutiere.

Vădit lucru, gașca celor 12 consilieri personali ai lui Coliban va preaslăvi această măreață ctitorie a rezidentului din comuna Hărman. Dar problema haștagiștilor este că nu pot prosti lumea la nesfârșit. Una e să latri a pustiu în opoziție, alta să faci rahatul praf când ești la putere.

Alte articole:   Rezultate bune pentru sportivii Coronei la floretă

Zicem și noi, cei de la Curtea de Conturi nu se minunează cum se cheltuie banii publici când merg prin oraș?

Distribuie dacă îți place!
  1. […] „Ultima tâmpenie a administrației Coliban este turnarea de covoare asfaltice pe strada Mureșenilor. Asta la un interval de nici o lună, când pe aceeași stradă se trasaseră macajele rutiere… Dar, nu e bai, terminăm cu asfaltarea și mai vopsim încă o dată strada cu noi marcaje rutiere”, scrie newsbv.ro. […]

    Reply
  2. #nimic #concret #impostura

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.