blog-logo

Tânăr reținut de polițiști după ce a fost prins de două ori drogat la volan

Tânăr reținut de polițiști după ce a fost prins de două ori drogat la volan

La data de 19 mai 2021, în jurul orei 17.15, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 22 ani din județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

Ulterior, în jurul orei 22.20, tânărul în cauză a fost depistat din nou, în timp ce conducea un autoturism pe strada Doamna Stanca din municipiul Făgăraș, județul Brașov, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a depistării de la ora 17.15.

Alte articole:   Salariile nete au scăzut în majoritatea domeniilor, în primele trei luni ale anului

Conducătorul auto a fost retestat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar  instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Alte articole:   Un bărbat a ajuns în arest după ce a furat dintr-o locuință

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.