blog-logo

Un tânăr beat și-a bătut bunica

Un tânăr beat și-a bătut bunica

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și ”lovirea sau alte violențe”. 

În fapt, la data de 17 mai 2021, în jurul orei 18.15, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 29 ani, din  municipiul Codlea, județul Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe bunica sa, în vârstă de 82 ani.

Persoana vătămată a fost preluată și transportată la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind impusă obligația păstrării unei distanțe de minimum 100 m față de persoana vătămată și locuința acesteia.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior instanța dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.