blog-logo

Un bărbat a ajuns în arest după ce a fost prins la furat

Un bărbat a ajuns în arest după ce a fost prins la furat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 18 mai 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unei societăți comerciale situate pe raza municipiului Brașov, prin aceea că a părăsit locația fără a achita contravaloarea bunurilor.

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.