blog-logo

Pariurile sportive pot fi o investiție financiară

Pariurile sportive pot fi o investiție financiară

Da, nu ne hazardăm deloc atunci când spunem că pariurile sportive ar putea să ajungă o adevărată investiţie financiară dintr-o simplă pasiune. Ca în cazul oricărei investiţii din absolut orice domeniu, chiar şi investiţia în pariurile sportive ar un fundament şi o educaţie cum se cade. Pe lânga asta, inspiraţia, norocul şi inteligenţa trebuie să fie alte puncte forte ale investitorului.

Cum să începi

În ceea ce ţine investiţia în pariurile sportive, primul lucru pe care trebuie să îl faci este acela de a alege o agenţie online de pariuri care să se bucure de licenţă pe teritoriul ţării noastre. Pentru un microbist adevărat ce cunoaşte şi cele mai mici detalii din competiţie, de la echipe, la fotbalişti şi până la preparatori fizici şi întreg staff-ul administrativ, evident că pare puţin mai uşor să începi monetizarea acestei mari pasiuni.

Cel de-al doilea pas este acela de a învăţa cum să îţi administrezi finanţele. Evident, pentru a începe să obţii şi profit, vei fi nevoit să investeşti o oarecare sumă, mai mică sau mai mare. Dacă te simți lipsit de inspirație urmează ponturi pariuri bune de la tipsterii profesioniști pentru ați crește șanele de reușită.

Pariorii numesc suma de bani investită drept “bancă”, iar aceasta trebuie să aiba legătură directă cu veniturile pe care le obţine fiecare parior în parte. Mai pe înţelesul fiecăruia, “banca” nu poate să fie mai mare decât 10% din venitul total înregistrat într-o lună de fiecare parior, special pentru a nu îţi destabiliza traiul tău şi al întregii familii.

Pariază cu grijă şi administrează-ţi corect banii

O altă regulă esenţială de care trebuie să ţii cont este să nu joci niciodată pentru a îţi recupera pierderile. Mai exact, niciodată nu trebuie să încerci să îţi suplimentezi vreodată “banca” lunară. În cazul în care ai o lună ceva mai proastă, învaţă să te opreşti odată ce îţi epuizezi banca pentru luna respectivă, şi nu o suplimenta vreodată.

Odată ce vedem că luna este ceva mai proastă şi înregistrăm pierderi, ne oprim şi încercăm să analizăm pariurile ce le-am plasat deja, astfel încăt, uşor-uşor ne vom da seama ce şi cum am greşit şi încercăm să punem bazele unei strategii noi, câştigătoare. Pariurile trebuie să te relaxeze şi nicidecum să devină o patimă şi să ajungi să nu mai fii lucid din cauza acestora.

Indiferent ce profit vom înregistra într-o anumită lună, niciodată acesta nu trebuie să se ducă tot spre pariurile sportive, fiindcă astfel nu ai rezolvat nimic.

În absolut orice situaţie trebuie să rămâi calm şi să nu disperi, deoarece pentru marea majoritate pariurile reprezintă doar o pasiune, iar acestea trebuie să fie privite cu responsabilitate şi seriozitate, pentru că doar astfel vei ajungeă să înregistrezi profit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Neculai Ghindeal 21 mai 2021, 3:09 AM

  Nu vă mai bateți joc de oamenii necăjiți că vă bate Dumnezeu! Vorba vine.
  Mai bine le-ați spune să investească cei 10% din venitul lunar într-un fond mutual care urmărește un index economic: Dow Jones, S&P 500, etc. Și după 20-30 de ani vor vedea rezultatele.
  Apropo, care-s rezultatele MEDII ale pariorilor? Deci nu vorbim aici de cei 1% care au noroc și fac un purcoi de bani. Mă refer la JUCĂTORUL MEDIU. Pariu că și-a pierdut nu doar cămașa ci și izmenele încercând să dea lovitura vieții lui?

  Reply
  • Eu cunosc „pariori grei” care baga bilete „grele” la 1 (unu) leu. Zilnic. Si nervosi pana la Dumnezeu si inapoi, ca nu castiga.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov