blog-logo

publicitate

Ce înseamnă ,,Joc Responsabil” la pariuri?

Ce înseamnă ,,Joc Responsabil” la pariuri?

Probabil că mulţi dintre voi aţi întâlnit atunci când accesați site-urile dedicate pariurilor sportive mesajul “Joacă Responsabil” şi nu ştiţi ce reprezintă acest mesaj, cu exactitate. Ei bine, casele de pariuri au creat acest aşa-zis program pentru persoanele ce au unele probleme în parierea online, încercând astfel să le ofere un ajutor şi să îi oprească din a paria prea mult şi eventual din a pierde tot.

Mai pe larg va vom explica în continuarea acestui articol ceea ce reprezintă cu exactitate mesajul şi programul “Joc Responsabil”. Atunci când urmați sfaturile tipsterilor profesioniști și pariați conform listelor de ponturi pariuri sportive, țineți cont și de bugetul personal în plasarea pariurilor.

Ce înseamnă “Joc Responsabil” şi cui îi este dedicat?

După cum am specificat încă de la începutul acestui articol, programul Joc Responsabil este dedicat celor ce încep să aibă probleme cu jocurile de noroc şi cu pariurile online, încercând astfel să vină în ajutorul acestora.

Programul “Joc Responsabil” a fost creat la iniţiativa celor de la ROMSLOT (Asociaţia Organizatorilor de Sloturi din România ş Romanian Bookmakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România).

Acest program a fost creat şi conceput special spre a identifica, preveni şi a asista pariorii ce se confruntă cu probleme atunci când joacă prea mult la pariuri.

In urma unui studiu realizat de cei de la GfK România în anul 2016, nu mai puţin de 0.6% din întreaga populaţie majoră a ţării noastre se confruntă cu astfel de probleme cu jocurile de noroc. Deşi acest procent pare relativ mic, el încadrează ţara noastră în media de 0.5%-2%, medie la nivelul întregii Europe.

Putem spune că stăm binişor, iar situaţia nu este atât de gravă, lucru ce poate se datorează şi acestui program numit “Joc Responsabil”.

Cu cine trebuie să luăm legătura pentru a accesa acest program?

Cei ce întâmpină aceste probleme de joc, pot să ia legătura cu consultanţii acestui program, prin mai multe metode, precum consilierea telefonică, consilierea prin mail, chestionarele pentru auto-testare, flyerele ce se regăsesc în majoritatea sălilor şi agenţiilor stradale, şi aşa mai departe.

Pentru a apela la consilierea prin telefon, tot ceea ce trebuie să faceţi este să apelaţ la linia telefonică TEL-VERDE: 0800-800-099, unde vei fi pus în legătură cu un psiholog, iar astfel te vei putea bucura de consiliere complet gratuită. Programul acestui serviciu este de luni până vineri, de la ora 10 şi până la ora 18.

Pentru consilierea prin e-mail, vei fi nevoit să trimiţi un mail la următoarea adresă: contact@jocresponsabil.ro. Această modalitate a fost special concepută pentru cei ce sunt ceva mai reticenţi în a vorbi la telefon, astfel că discuţiile cu psihologul vor fi făcute direct pe mail.

Website-ul campaniei oferă şi un chestionar pentru a te auto-testa, spre a-ţi da seama dacă jocurile de noroc au pus stăpânire pe tine şi au devenit o reală problemă.

Aşadar, pentru o bună parte dintre pariori, această campanie este foarte binevenită, aducând doar beneficii şi avantaje pentru cei ce se confruntă cu reale probleme din punct de vedere al jocurilor de noroc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Neculai Ghindeal 21 mai 2021, 2:58 AM

    Joc responsabil înseamnă să joci doar atât de mult CÂT POȚI PIERDE fără să-ti pese absolut deloc. Am fost și eu o dată la cazinou și am jucat ZECE dolari. Atâta mi-am permis. Pe parcurs am mai câștigat ceva, am mai pierdut ceva, dar per ansamblu i-am pierdut pe toți. Da-s bine-mersi și n-am nevoie de cine știe ce linie telefonică să-mi spună mie un proaspăt absolvent de la psihologie ce și cum pot să joc și să pierd. Iar pariurile sportive sunt tot la fel. Imensa majoritate a pariorilor sportivi vor pierde.
    E o zicală printre jucătorii de poker: „La fiecare masă este câte un prost. Garantat! Uită-te bine-n jurul tău și dacă nu-l depistezi, atunci prostul ăla EȘTI CHIAR TU!”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.