blog-logo

Useriștii lui Coliban parchează gratuit în fața Primăriei. Proștii plătesc și nici nu găsesc locuri de parcare

Că voi egalitate, dar nu pentru căței – scria Grigore Alexandrescu în „Câinele și cățelul”. De se trag din neam mare,/ Asta e o-ntamplare, mai nota poetul. Cam așa stau lucrurile și cu useriștii. Egalitate, dar nu pentru toți proștii, este gândirea oamenilor primarului Allen Coliban.

Un personaj care se crede geniul manipulărilor opiniei publice, care nu contenește să se împăuneze că el l-a făcut pe Coliban primar, cu strategia de campanie. Personajul la care facem referire, cu număr de înmatriculare HOS, a ajuns vedetă, mai degrabă, urmare a can-can-urilor legate de viceprimărița Flavia Boghiu, mult share-uite de internauți.

Poblema de facto, sesizată de o cititoare, este dacă și ea poate parca gratuit, la fel ca stimabilul înmatriculat HOS, în fața Primăriei? Că primarul nu vrea să construiască parcări în centrul orașului, se știe, că ne bagă tramvai. Mai mult, după câștigarea alegerilor, într-un interviu la Europa FM, Coliban zicea că va cește mult taxa de parcare, pentru ca turiștii să lase mașina la marginea orașului și să se plimbe cu autobuzele….

Alte articole:   Instanța i-a repus în funcții pe cei 3 consilieri PNL Făgăraș excluși din partid

Tot la acest capitol, poate ar trebui să rememorăm scandalul provocat în urmă cu vreo 2 ani de un grup de useriști extrem de gălăgioși, supărați că Poliția Locală nu amendează consilierii locali care parcau în fața Primăriei, pe motiv ca nu aveau ecuson.

Acum, cei care urlau din toți bojocii „Hoții”, se cred dulăi la stâna lui Coliban. Oare îi vor cere socoteală primului vlogger al orașului pentru ce se întâmplă sub nasul lui și al Poliției Locale, aia restructurată de socrul polițistului Marian Godină? Sau îi vor solicita lui Coliban să îl mai demită încă o dată pe șeful Poliției Locale? Că poate, până la final de mandat, reușește și el ceva…

Alte articole:   Tătaru: Suntem pe primul loc la numărul de decese pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.