blog-logo

Litoralul pentru toți 2021. Peste 50 de hoteluri în program, cu oferte de la 40 lei/noapte

Litoralul pentru toți 2021. Peste 50 de hoteluri în program, cu oferte de la 40 lei/noapte

Peste 50 de hoteluri și-au anunțat participarea la programul „Litoralul pentru toți” 2021. Programul începe pe 21 mai și pune la dispoziție mii de locuri de cazare la prețuri care pleacă de la 40 de lei pe noapte.

Aproximativ 4.000 de locuri de cazare sunt disponibile, în toate staţiunile de pe litoralul românesc, în cele 54 de hoteluri care s-au înscris în program, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Românii care merg în staţiunile de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte prin acest program.

Alte articole:   Petrece Valentine's Day alături de persoana iubită la un super concert Delia

Potrivit FPTR, tarifele prin programul „Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon.

Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, iar cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun şi costă 80 de lei/noapte pentru două persoane.

La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 de lei/noapte, relatează Agerpres.

Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minimum 4 nopţi.

Alte articole:   Ministrul Mediului: 3 miliarde de lei pentru 150.000 de proiecte pentru panouri fotovoltaice

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 38 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021.

La fel ca în anii trecuţi, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de cei care nu le-au consumat încă. Detaliile privind hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul www.fptr.ro.

Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.