blog-logo

Controale în prima zi de relaxare a restricțiilor. Amenzi pentru cei care nu au purtat mască în spații publice

Controale în prima zi de relaxare a restricțiilor. Amenzi pentru cei care nu au purtat mască în spații publice

Mai mulți brașoveni au fost amendați în prima zi de relaxare a restricțiilor, pentru că nu purtau măşti de protecţie în spaţiile aglomerate.

În prima zi de relaxare a restricțiilor, sâmbătă,15 mai 2021, în intervalul orar 10.00 – 18.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1 – 5 Poliție, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune ce avizat prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și verificarea modului de respectare a măsurilor legale incidente prevenirii răspândirii virusului Sars-Cov-2.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate stațiile de transport în comun, zonele aglomerate din regiunea centrală a municipiului Brașov, fiind  legitimate 65 de persoane.

Alte articole:   Întreruperi de curent în Drăguș, Viștea de Sus și Săcele

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 16 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 14 aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de 1.700 lei.

Pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii brașoveni au continuat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Foto: arhiva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.