blog-logo

Meciuri cu spectatori, începând din 15 mai. Ce reguli vor trebui respectate după relaxarea restricţiilor

Meciuri cu spectatori, începând din 15 mai. Ce reguli vor trebui respectate după relaxarea restricţiilor

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat, vineri seara, cum vor fi desfăşurate meciuri cu spectatori, începând din 15 mai. Prevederile sunt incluse în HOTĂRÂREA nr. 29 din 14.05.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19.

Care sunt condiţiile?

Art.5 – (1) Începând cu data de 15.05.2021, se propune organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații deschise cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a spațiului.

(2) Începând cu data de 01.06.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații deschise cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a spațiului.

Alte articole:   VOX POPULI Săcelenii se plâng că își rup mașinile în gropile de pe drum

(3) Începând cu data de 01.07.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații deschise cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

(4) Începând cu data de 01.08.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații deschise cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

Alte articole:   O nouă minivacanţă de Rusalii. Câte zile libere mai sunt până la sfârșitul anului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate