blog-logo

„Liber la restaurante!“. Vaccinare fără programare, duminică, pe strada Republicii

„Liber la restaurante!“. Vaccinare fără programare, duminică, pe strada Republicii

Brașovenii și turiștii care își doresc să aibă din nou acces nerestricționat în restaurante și cafenele se pot vaccina fără programare.

Cel de-al treilea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare organizat de Primăria Braşov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, va avea loc duminică, 16 mai.

Evenimentul poartă titlul ,,Liber la restaurante!” și le este dedicat angajaților din domeniul HoReCa, precum și tuturor celor care își doresc ca accesul în restaurante și cafenele să se facă fără restricții.

Astfel, duminică, 16 mai, la intrare pe strada Republicii, în zona Modarom, între orele 8.00 și 20.00, se desfășoară cel de al treilea eveniment din cadrul campaniei de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“. Vaccinarea se face fără programare, cu serul Pfizer.

„Duminică, 16 mai, continuăm seria evenimentelor de vaccinare din maratonul «Liber la vaccinare, liber la viață!» cu evenimentul «Liber la restaurante». Pentru că suntem în centrul orașului, în poarta de intrare spre zona cea mai frecventată de brașoveni, de turiști, și care de asemenea este și plină de restaurante, centrul de vaccinare care se va amplasa va fi chiar aici, în față la Modarom. Vom avea fluxuri care vor putea să preia și brașovenii și turiștii care vor fi în zonă, pentru a se vaccina fără programare, doar cu buletinul, cu serul Pfizer, duminică, 16 mai, între orele 8.00 și 20.00“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Următorul eveniment din cadrul campaniei „Liber la vaccinare – liber la viață”, va fi în 23 mai, sub sloganul „Liber în tribune”.  Evenimentul se va desfășura la Patinoarul Olimpic și este dedicat sportivilor și suporterilor care vor să se întoarcă în tribune.

Alte articole:   UNSAR: România, campioană la accidentele rutiere

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.