blog-logo

Teatrul Arlechino își redeschide porțile pentru cei mici. Două spectacole, în weekend

Teatrul Arlechino își redeschide porțile pentru cei mici. Două spectacole, în weekend

După o lungă perioadă în care spectacolele s-au desfășurat exclusiv online, Teatrul pentru Copii Arlechino, își redeschide porțile pentru cei mici.

Din acest sfârșit de săptămână, copiii sunt așteptați în sala de spectacole a Teatrului Arlechino.

Primele reprezentații cu public, vor avea loc sâmbătă și duminică, 15-16 mai.

“Cu mare bucurie vă anunțăm că, începând din acest weekend, ne deschidem porțile și vom avea primele reprezentații cu public, în sala de spectacole. Așadar, vă invităm sâmbătă și duminică, de la orele 10.30 și 12.30, să urmărim împreună spectacolele „Capra cu trei iezi” (15 mai) și „Povestiri de buzunar” (16 mai).

Vă reamintim că noi am întreprins toate demersurile necesare și am luat măsuri pentru asigurarea condițiilor de siguranță obligatorii pentru spectatori, cât și pentru întreg colectivul artistic și tehnic. În sala de spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C care dezinfectează aerul și suprafețele înainte și după fiecare reprezentație”, au transmis reprezentanții Teatrului Arlechino.

Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei, iar cel al unui spectacol în premieră este de 30 lei. Tarifele sunt unice pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Alte articole:   Doi sportivi braşoveni, la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă

De asemenea, reprezentanții instituției anunță că sunt obligatorii următoarele reguli:

  • Numărul maxim admis de persoane în sala de spectacole este de 58
  • La intrarea în incinta teatrului se va măsura temperatura fiecărei persoane, va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată), precum și a celor cu o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.
  • Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a staționării în incintă, astfel încât să acopere complet gura și nasul
  • Accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, acesta nemaifiind permis după începerea reprezentației, biletele pierzându-și valabilitatea.
  • Casa de bilete se va închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.
  • Distanțarea fizică de 1,5 m între participanți este obligatorie și se va face prin păstrarea unui scaun liber între spectatori, iar un adult poate sta lângă maxim 2 minori.
Alte articole:   Cum se dă cu "Jula" la RIAL

În vederea asigurării măsurilor obligatorii, legiferate, s-a realizat amplasarea locurilor prestabilite în sală cu pachete de unul, două și respectiv trei locuri, această măsură vizând respectarea distanțării obligatorii.

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 13:30-17:15, vineri între 13:30-18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00-10:15 și 11:00-12:15.

Pentru a putea funcționa în condițiile de siguranță impuse de lege, avem rugămintea să respectați măsurile stabilite , pentru ca întâlnirile noastre în sala de spectacol să continue, fără întreruperi și incidente nedorite !

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate