blog-logo

Câți angajați de la companiile private din județul Brașov au fost imunizați împotriva SARS-COV-2 până acum?

Câți angajați de la companiile private din județul Brașov au fost imunizați împotriva SARS-COV-2 până acum?

Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov, în perioada 3-10.05.2021, echipele de vaccinare au imunizat împotriva COVID-19 un număr de 2.563 de angajați din cadrul a 35 de companii private, la sediile acestora.

În același interval, în județ au acționat 4 echipe mobile pentru vacinarea persoanelor din centrele rezidențiale și din centrele de dializă, a persoanelor nedeplasabile și a celor fără adăpost. Aceste echipe, formate din 4 medici, 8 asistenți și 2 registratori, au efectuat 6 misiuni, în cursul cărora au vaccinat 126 de persoane.
● De asemenea, 22 de medici de familie din mediul urban au vaccinat 83 de persoane, iar 9 medici de familie din mediul rural au vaccinat 35 de persoane.
● Echipa care funcționează la centrul mobil de vaccinare a vaccinat 33 de persoane, precum și 266 de persoane din Penitenciarul Codlea.
● În cadrul evenimentului „Liber în Europa” organizat în data de 9 mai în Piața Sf. Ioan din municipiul Brașov s-au vaccinat 420 de persoane, iar la maratonul de vaccinare de la Castelul Bran au fost imunizate 252 de persoane.
● În această săptămână începe vaccinarea la sediile și punctele de lucru ale unui număr de 9 operatori economici fiecare având peste 100 de angajați.

Alte articole:   Două cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, în județul Braşov! 137 de noi infectări la nivel național

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.