blog-logo

Trafic restricționat, de luni, pe DN1, la Azuga

Trafic restricționat, de luni, pe DN1, la Azuga

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, din 10 mai, încep lucrările de consolidare la structura de rezistență a podului situat peste pârâul Azuga.

În consecință, drumarii atenționează că vor fi impuse restricții de circulație în zonă. Mai exact, tranzitarea punctului de lucru pentru vehiculele având masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone este interzisă. De la aplicarea restricției sunt exceptate vehiculele deţinute sau utilizate în baza unui drept legal de către serviciile publice comunitare pentru situaţii de urgenţă. Astfel, circulația vehiculelor de mare tonaj, între Brașov și Ploiești, va fi deviată pe DN1A, pe ambele sensuri, pe traseul DN1  –  DN1A Centura Ploiești – DN1A – Intersecția DN1A cu DN1 Săcele. Termenul-limită de finalizare a lucrărilor este mijlocul lunii decembrie. Podul de la Azuga a fost construit în anul 1936, iar ultima consolidare s-a făcut în urmă cu 24 de ani.

Alte articole:   Zeci de șoferi amendați pe Transfăgărășan pentru blocarea traficului 

Sursă: CNAIR

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.