blog-logo

Membrii TSD Brașov au participat, astăzi, la o acțiune de împădurire

Membrii TSD Brașov au participat, astăzi, la o acțiune de împădurire

Tinerii din Organizația Partidului Social Democrat Brașov au participat, astăzi, la o amplă acțiune de împădurire care a avut loc în zona Cabanei Leasă și a Fondului Forestier Râșnov.

Membrii TSD Brașov s-au alăturat acestei campanii la invitația consilierilor locali PSD din Râșnov. Aproximativ 20 de tineri au răspuns ”prezent” acestei acțiuni. Menționăm faptul că în primăvara acestui an , Ocolul Silvic al orașului Râșnov și-a propus realizarea de lucrări silvice de plantare a 25.150 puieți forestieri.

,,Am petrecut astăzi o zi frumoasă de primăvară în aer liber, între prietenii din TSD Brașov și cu gândul la natură. Deteriorarea ecosistemelor naturale este o adevărată problemă în ultimii ani. Acesta este și motivul pentru care vom răspunde mereu ”prezent” la astfel de acțiuni de împădurire. Natura are nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Alexandru Guzun, președintele TSD Brașov.

Alte articole:   Meteorologii au anunțat că vremea va fi deosebit de rece în următoarele zile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate