blog-logo

Începe campania „Liber la vaccinare, liber la viață!“. Primul eveniment astăzi la Teatrul Sică Alexandrescu

Începe campania „Liber la vaccinare, liber la viață!“. Primul eveniment astăzi la Teatrul Sică Alexandrescu

Astăzi se dă startul campaniei de vaccinare ,,Liber la vaccinare, liber la viață!”, prin care municipalitatea îi invită pe brașoveni să se imunizeze împotriva COVID-19, pentru a ne putea întoarce cu toții la viața normală de dinainte de pandemie.

“Liber la cultură!”, ,,Liber la concerte!” sau ,,Liber în biserici!” sunt doar câteva dintre cele 10 evenimente dedicate atât celor care lucrează în domenii cheie pentru viața noastră cotidiană, cât și publicului larg care își dorește să aibă din nou acces la spectacole, la ceremonii religioase, în tribunele evenimentelor sportive, la restaurante sau piscine.

Vaccinarea în cadrul acestor evenimente, care se vor desfășura săptămânal, pe parcursul a două luni, este fără programare și accesibilă tuturor . Vaccinul alocat pentru această campanie este Pfizer.

Cele 10 evenimente se vor derula pe parcursul următoarelor două luni, mai și iunie, duminica sau în zilele de sărbătoare națională, în mai multe locații neconvenționale. Programul centrelor va fi de 12 ore, între orele 8.00 și 20.00.

Alte articole:   Un tânăr din Brașov a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca

Programul campaniei ,,Liber la vaccinare! Liber la viață!” este următorul, cu precizarea că evenimentele oudoor pot fi mutate în locații de interior, dacă vremea va face necesar acest lucru:

Luna mai

  • 3 mai – Liber la cultură –  evenimentul va avea loc la Teatrul Sică Alexandrescu (Dramatic), și este dedicat artiștilor, care vor să se întoarcă pe scenă, și iubitorilor de cultură, care își doresc să vadă evoluția artiștilor în sălile de teatru și de concert.
  • 9 mai – Liber în Europa – se va desfășura în Piața Sf. Ioan și îi vizează  pe angajații din cadrul agențiilor de turism și iubitorii de călătorii.
  • 16 mai – Liber la restaurante – campania de vaccinare se va desfășura într-un restaurant și îi vizează pe angajații din domeniul HoReCa și pe cei care își doresc să aibă din nou acces în interiorul restaurantelor și cafenelelor.
  • 23 mai – Liber în tribune – se va desfășura la Patinoarul Olimpic, fiind vizați sportivii și suporterii care vor să se întoarcă în tribune.
  • 30 mai – Liber la piscine – este un eveniment dedicat tuturor celor care iubesc natația și se va desfășura la Bazinul Olimpic.
Alte articole:   Majoritatea elevilor din județul Brașov sunt testați de COVID-19 acasă, de către părinți

Luna iunie

  • 1 iunie – Liber la joacă – este un eveniment dedicat brașovenilor care vor să își vadă copiii la locurile de joacă să interacționeze cu alți părinți, fără frica de a se îmbolnăvi. Evenimentul se va desfășura la locul de joacă cu specific aeronautic, din Centrul Civic .
  • 6 iunie – Liber la cinema – un eveniment dedicat cinefililor, dar și angajaților de la sălile de cinema și celor  din mall-uri. Intenția Municipalității este de a organiza o campanie de vaccinare în sistem drive-thru.
  • 13 iunie – Liber la concerte – pentru toți cei care duc dorul concertelor și pentru cei care organizează astfel de evenimente. Vaccinarea se va desfășura într-o sală de concerte.
  • 21 iunie – Liber în biserici – un eveniment dedicat atât enoriașilor, cât și personalului ecumenic. Evenimentul este propus a se desfășura în curtea sau în clădirea unei biserici.
Alte articole:   Stația de Ambulanță din Săcele va fi modernizată

Eveniment final – Liber în Brașov – la sfârșitul campaniei, în Piața Sfatului se va desfășura un eveniment dedicat turiștilor și tuturor brașovenilor, care să marcheze intrarea într-o nouă etapă în lupta cu pandemia.

La primul eveniment din cadrul acestui maraton, ce se va desfășura astăzi, laTeatrul Sică Alexandrescu, vor fi prezenți, începând cu ora 11.00, artiști ai Operei Brasov și viceprimarul Flavia Boghiu pentru a susține importanța vaccinării pentru a ne putea întoarce cu toții la viața normală de dinainte de pandemie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate