blog-logo

GALERIE FOTO Accident pe Bulevardul Saturn! Trafic îngreunat aproape 4 ore!

GALERIE FOTO Accident pe Bulevardul Saturn! Trafic îngreunat aproape 4 ore!

Trei ore și jumătate! Atât au stat polițiștii locali în stradă pentru a fluidiza traficul pe Bulevardul Saturn, pentru a se asigura că se circulă în siguranță în condițiile în care vizibilitatea era redusă din cauza ploii.

Asta după ce un conducător auto a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-un arbore și un stâlp de iluminat public aflate pe marginea drumului. Pe stâlpul prăbușit erau suspendate și cablurile de transport pentru troleibuzele RAT Brasov, fiind un real pericol, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni. Polițiștii locali ajunși la locul incidentului au solicitat furnizorului să întrerupă energia electrică din rețeaua publică, ținând cont de faptul că iluminatorul funcționa, chiar căzut la pământ fiind. Agenții au asigurat zona până când traseul a fost sigur pentru participanții la trafic, iar arborele și iluminatorul au fost îndepărtați cu utilaje speciale și carosabilul a fost curățat.

SURSĂ: POLIȚIA LOCALĂ BRAȘOV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.