blog-logo

FOTO Brașovenii, exemplu național privind măsurile de distanțare fizică în timpul slujbei de Înviere din Piața Sfatului

FOTO Brașovenii, exemplu național privind măsurile de distanțare fizică în timpul slujbei de Înviere din Piața Sfatului

După exemplul dat de locuitorii din Miercurea Ciuc, de Paştele Catolic și brașovenii au dat un exemplu prin felul în care au respectat măsurile de distanțare fizică în timpul slujbei de Înviere care s-a ținut în Piața Sfatului.

Autoritățile locale, împreună cu reprezentanții bisericii, au decis să organizeze slujba de Înviere în Piaţa Sfatului, unde a fost montată o scenă și au fost amplasate puncte de distribuţie a paştilor şi a luminii în Piaţa Sfatului, astfel încât să nu se creeze aglomerări de credincioşi.

Deși au participat sute de persoane, imaginile arată cum brașovenii stau la distanță, aliniați, respectând locurile special amenajate de Primăria Brașov.

Alte articole:   Pepe are acum un nou look!

În imagini se vede cum credincioșii brașoveni s-au ghidat după spațiile desenate pe asfalt și au rămas în acele poziţii pe toată durata slujbei.

Oamenii au purtat măști de protecție și au respectat regula privind distanțarea socială, atât în timpul slujbei de Înviere cât și la punctele de distribuţie a paştilor şi a luminii.

Potrivit imaginilor, pe Tâmpa au fost proiectate jocuri laser cu tema Învierii.

Organizarea a fost realizată de viceprimarul Flavia Boghiu, alături de preotul protopop al Brașovului, Dănuț-Gheorghe Benga, și prefectul județului, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Imaginile impresionante au fost publicate pe Facebook de primarul orașului Brașov, Allen Coliban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.