blog-logo

DSP Brașov va monitoriza zilnic paturile ATI din spitalele COVID-19

DSP Brașov va monitoriza zilnic paturile ATI din spitalele COVID-19

Inspectorii DSP Brașov vor monitoriza zilnic paturile ATI din spitalele COVID-19 din județ, potrivit unui ordin al ministrului Sănătății.

Inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București vor efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19, potrivit modificărilor aduse Ordinului ministrului Sănătății nr. 316/2021 privind raportarea de paturi ATI în platforma electronică a Ministerului Sănătății „Alerte MS”, aprobate joi de Ministerul Sănătății, relatează Agerpres.

Astfel, potrivit noilor reglementări, personalul împuternicit de ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București va efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19 și vor completa datele în macheta – Situația paturilor ATI COVID-19.

„Specialiștii din cadrul Ministerului Sănătății au considerat necesar ca personalul împuternicit de ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București să efectueze zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19 pentru a crește acuratețea datelor privind situația paturilor ATI alocate pacienților cu infecție COVID-19”, a declarat secretarul de stat Monica Althamer.

Ordinul ministrului Sănătății urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

Alte articole:   Contract de 73.000 de lei pentru clientela USR, atribuit direct de primarul Alen Coliban. Rezultatul? Desene animate de o calitate îndoielnică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate