blog-logo

Consilierul local Radu Paul şi-a dat demisia din PNL

Consilierul local Radu Paul şi-a dat demisia din PNL

Consilierul local Radu Paul şi-a depus, miercuri, demisia din Partidul Naţional Liberal. Radu Paul a declarat că principiile şi valorile lui sunt într-un permanent conflict cu modul de lucru al celor din PNL Braşov, începând cu Adrian Veştea şi terminând cu Sebastian Rusu.

„Miercuri mi-am depus, oficial, demisia din PNL. Refuz să fac parte din echipa actuală a acestui partid. Am o viziune diferită faţă de strategia politică a acestora, faţă de modul de comunicare cu braşovenii, faţă de atitudinea lor în ceea ce priveşte functionarii din primărie, faţă de modul în care sunt trataţi unii colegi mai vechi… iar exemplele pot continua.  Principiile si valorile mele sunt într-un permanent conflict cu modul de lucru al celor din PNL, începând cu Adrian Veştea şi terminând cu Sebastian Rusu. Înţeleg regulile lor şi consider că într-un conflict avem toţi de pierdut, aşa că aleg să îmi continui cariera politică separat de Partidul Naţional Liberal”.

Radu Paul a spus că în toată această perioadă s-a simţit încorsetat într-un set de reguli de partid care îi limitau acţiunile prin care încerca să ajute comunitatea. Ba, mai mult, în urma unei astfel de acţiuni, în urmă cu mai bine de o lună, el a fost propus pentru excluderea din partid.

Alte articole:   Un tânăr din Brașov a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca

„Am intrat în politică pentru a contribui, iar in contextual actual contribui foarte puţin, deoarece sunt încorsetat într-un set de reguli de partid care mă impiedică să fac acest lucru. Am ales să fac totul pentru a mişca lucrurile într-o direcţie care să se apropie mai mult de ceea ce ar trebui să însemne ideologia Partidului Naţional Liberal, dar pentru că am încălcat regulile pe care nu le-am considerat normale, am fost propus pentru excludere din partid. Până la urmă am fost sancţionat cu un avertisment, urmând ca la următoarea abatere să fiu exclus. Şi pentru ce? Pentru că am îndrăznit să renunţ la spaţiul de birou din Tractorul şi am făcut tot ce am putut ca acesta să ajunga în administrarea grădiniţei de lângă! Pentru că am apariţii în presă, apariţii care aduc de la sine un plus de imagine partidului, dar care, din păcate, nu sunt aprobate de conducerea partidului! Pentru că laud funcţionarii din primărie, şi oamenii cu care lucrez direct şi care mă ajuta la rândul lor la rezolvarea problemelor braşovenilor. Ei bine, în opinia unora, aceştia îşi fac doar treaba şi nu merită laude. În opinia mea, o vorbă bună, un mulţumesc sau o încurajare şi o aplecare către oameni aduce un plus echipei. Empatia este ceea ce cred că lipseşte şi nu pot fi de acord cu lipsa ei şi cu un sistem de conducere precum cel actual. Punctual, într-un moment în care în oamenii din administraţia publică se aruncă cu noroi şi se evidenţiază doargreşeala, eu am ales să scot la lumină părţile bune conştient fiind de puterea exemplului printre oameni.”

Radu Paul a spus că nu exclude identificarea unui partid mic, unde să poată construi o echipă frumoasă la Braşov, o echipă care să fie foarte aproape de comunitate.

Alte articole:   FOTO Trei brățări dacice din argint, descoperite la Brașov

„Sunt deschis la orice variante, dar vreau să las puţin timp să treacă, iar apoi nu exclud identificarea unui partid mai mic, un partid unde sa pot construi, împreuna cu o echipă de oameni faini, o filiala puternică în Braşov. Ca structură, eu sunt un om care creşte oameni şi care se regăseşte în spiritul de echipă. Care susţine şi ajută echipa din care face parte şi care se comporta ca parte din ea, nu ca unul care o conduce. La aşa ceva visam atunci când am ales politica, şi încă simt că am determinarea de a găsi mediul în care să fac asta”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Respect Radu Paul 29 aprilie 2021, 5:13 PM

  Sunteti un om de onoare, valoros. Va doresc sa reusiti!
  Ca sa reusitei, trebuie sa fiti ca ei, altfel nico sansa!
  Ati încercat sa ma ajutati, dar nu am vrut eu sa continui distracția, cu musuroiul!
  Stima dl Radu!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate