blog-logo

Șah: Bașoveanul Ciprian Nanu, vicecampion național

Șah: Bașoveanul Ciprian Nanu, vicecampion național

La Campionatul Național de Șah – seniori, care s-a desfășurat la Iași în perioada 19-25.04.2020, brașoveanul Ciprian Nanu, mare maestru internațional, a obținut titlul de vicecampion național (chiar cu victorie împotriva campionului).

„Șahul mi-a defint viața începând cu anul 1989. În acel an când am învăţat să mut piesele (aveam deja 12 ani) am știut cumva că așa va fi. Atracția pe care acest sport a exercitat-o asupra mea m-a dus într-o călătorie minunată, adeseori dificilă, dar în nici un caz plictisitoare. Cei peste 30 de ani trăiți sub spectrul șahist mi-au adus nenumărate victorii frumoase, dar și înfrângeri dureroase, ca jucător mai întâi, iar ceva mai târziu ca antrenor, o familie minunată formată din soția mea Dana Nanu și ea jucătoare de șah și, nu de foarte mult timp, fetița mea Alexandra, în care recunosc, fără să-mi ascund o oarecare umbră de mândrie, ceva moștenire din talentul șahist al familiei”, spune marele maestru internațional Ciprian Nanu.

CITIȚI mai multe despre maestrul brașovean pe sportbv.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.